注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

9.12  

2007-09-12 21:56:21|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

開學就快兩個星期瞭,一切都好似好順利。

暑假嘅時候就已經識咗唔少人,到開學,已經唔洗花時間喺交友上邊。

熟悉,定喺陌生?

熟悉瞭,突然有种被忽視嘅感覺,上課飛短,唔知幾時成為咗我嘅習慣。

但喺,平時傾開計嘅幾個人,仿佛都離我越来越遠……

話題逐渐减少,字數逐渐下降……渐渐,到咗無人回复嘅結果。

等咗半小時後…拿出手機…無人回复,果種油然而生嘅感覺,喺落寞么?

喺我嘅錯么……?

  评论这张
 
阅读(18)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018