注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

庆生会  

2008-07-22 18:07:26|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

第十七个生日,係我出世以来,过得最开心嘅一个……

 

以前,从来未试过有咁多人陪我过……

 

多谢到场嘅各位,虽然有部分赶时间先走……

 

多谢你哋嘅礼物,每一份我都会好好珍惜……

 

我实在太唔舍得高一十班,我冧,如果以后再过生日,一定会再揾你哋,而唔係其他新朋友……

 

散学典礼前过嘅果D零零散散嘅假期,唔少人都换咗签名,睇得出,大家都係唔舍得十班嘅。

最难忘嘅,其中一个无换嘅,係散学典礼之后,某个网游开公测嘅时候,係班群话:“十班冲入××(某网游名)。”

虽然心入边突然有种伤感,因为十班已经解散瞭,但係,我睇住后边嘅人纷纷响应,又突然冧起自己做嘅MV,“高一十班永远不会终止。”

嗯…MV里写嘅,都係心底话,都係,事实。

 

  评论这张
 
阅读(34)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018