注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

Bye-08 Hello-09  

2009-01-04 22:01:31|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 08年....

点讲呢....

行咗两个极端:开心.唔开心

 

而且.係十分极端.

开心:08年的上半年.有高一<10>陪我渡过.或者各位旧同学已经完全融入新班级了.

但係.我仲係唔可以吖.或者係太大对比吧.我不断重申再重申.依家嘅班.实在太讨厌.其实.我由开始到依家.都无承认过我係16班嘅.依个正係唔开心嘅地方.依家做人真係做得辛苦.对D人好.D人唔会报答你.真正嘅朋友点会要我难做.而依家个班.算吧啦.几乎个个都係无音量调节嘅喇叭外加无赖.

有日心血来潮.数数係班入边嘅朋友.结果:

蚊.卓.尤.陈伟.霸位.浩.小迪.怡.肥May.珊.Blue red&佢隔离位.芳芳.小芬.我隔离位.没有瞭.

15个.除咗5个男仔.从来无要我难做过.而果5位男嘅.有咩事会自己搞掂.我都懒得理了.

60人嘅班.15个朋友.真可笑.

睇紧依篇日志嘅同学.如果你榜上无名.唔好怪我.我实在未可以当你哋係朋友.很多时候.你哋都无意去尊重我.我管纪律.并唔係我想去管.只係我一日做紧纪律委员.我就要尽依个责.如果你唔满意.你甚至可以去张娴度告我.告到我无得做依个纪律委员.I don't care.或者我仲会多谢你.我绝对欢迎你来做纪律委员.如果你做唔到.咁你唔好对我有乜意见.有你都唔好讲.唔係我连自己会做乜都唔知.

发完牢骚了~

 

其实生活还可以.其实係依个班.15个朋友对我来讲就好足够了.

09年某日同陈伟倾计.我话我怕人分我尸时.陈伟好大义凛然咁讲咗句.边个敢分你尸我分咗佢先!

哎~实在多谢耶.

都唔知几耐无听过D咁warm嘅嘢噜.

 

果位坐住班长位但乜都唔做嘅人.或者你唔会睇到依篇日志.我都不过讲讲而已.09嘅我.绝对唔会再俾面你瞭.的确.你职位高过我.但係我高一嘅时候.就算身无职位都敢管纪律.何况你已经俾我架空咗?!

09嘅风.唔会再係你哋面前软弱了.

08嘅我已经走过最怕嘅果度门了.

凤凰涅盘.浴火重生.

我.新年重生了.

 

师父说.Hello.09

仲要对住依个讨厌得要S嘅班嘅我.跟係师父后都讲句Hello.09.

风.会变得坚强的.

  评论这张
 
阅读(55)| 评论(10)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018