注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

3.25·随记  

2009-03-25 20:04:19|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

中午又胡思乱想瞭一阵.

细个成日期盼快D长大.到青春绽放嘅年龄.

青春係咩?

果时觉得青春就係有用唔尽嘅时间俾我哋挥霍.但真係到咗依个年纪.先发觉我哋时间少得悲哀.

But.

Anyway.

青春係属于自己嘅.

挥霍与否.就睇你自己瞭.

我依种人呢.认认真真咁上地理课就当係挥霍同支配自己瞭.(臭Yao.臭蚊&臭尤同学.你哋知道点解嘅~)

 

小彪俾我嬲到嬲翻我转头瞭.

哈哈.其实就算今日放学见你唔到.我都打算听日买嘢俾你瞭.

你话我嬲你比较耐吧?

哎.你要冧下你知道嘅嘢都比较多嘛.係咪.?

你知道我如果真係太唔开心会点噶嘛.

何况.我都係女仔嘛...有时都会想人氹下就下...虽然...你唔係我果个...

不过呢.你今日係楼梯走咁快就真係吓亲我呢...

我冧.时间就一直都会过.如果为咗依件事而无咗个朋友.太唔抵瞭.~

我唔可以无咗你哋任何一个吖.^^

 

所以呢.以后我有咩嬲吖.唔理你哋嘅话.放心.其实我好容易氹嘅.

亦都唔洗同我道歉咁多次.我真係好嬲嘅话.会直接係Q度闹你噶.^^

 

傻小彪.回来吧.

早就无嬲你瞭.

  评论这张
 
阅读(35)| 评论(5)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018