注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

4.12·发火记...  

2009-04-12 13:58:19|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 X战警...我一定要去买翻套碟重新睇...睇电视播果D次次都混乱到S…

又係真爱挽救一切...

感动完我就直接想闹人瞭.

 

TMD点解次次我扑心扑命为人.最后都好似俾人攞刀斩咁伤.

所有人都唔好话我旧事重提.我从来就无话过我已经放低果件事.个个都话无必要唔值得.我自己够知咯...只係如果真係咁无必要.我当初点会做咁多.

但係我依家完全由想忘记变成恨瞭.

居然仲係我硬颈?!删我留言?!TMD做一个学期嘅朋友.搞到我好似迷失方向咁.讲乜都要顺你意.你以为自己真係神吖!你不过係个无朋友嘅人咋.仲俾我哋低微嘅人.成日扮清高话其实係自己唔去识人.扮鬼.根本无攞心出来.有鬼人肯同你做朋友.演戏我够识咯.我要演起戏上嚟可以呃你哋所有人.你以为你真係可以睇得出我谂乜咩.係我自己卖破绽咋!

S张娴靠害嘅.之前又话多嘢讲.转头又将人调到我隔离.想点.

靠.好彩师奶话要调位.我唔理吖...师奶你帮我搞掂佢吖.

 

好瞭...

发完火瞭.复习去...

期中考大家都要加油吖~

O(∩_∩)O

  评论这张
 
阅读(29)| 评论(10)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018