注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

5.22·随记  

2009-05-22 21:57:52|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

"天行健.君子以自强不息."

某次係bus度见到五羊(唔係雪糕)嘅广告.突然爱上依句话瞭.

模拟考嘅果个星期,就慢慢开始自强不息瞭.幸好考试成绩唔差.但係...MS卷都比较简单...

人家理科班嘅卷难度大得多瞭(Benben讲de)...什么出题概念...

再幸好.理科班嘅卷我错得不多~政治都有78~地理我居然对完答案问完题但係唔记得计分瞭...- -历史未做完...


今个月唔係周期性感伤瞭.係周期性过分多正能量...

我唔知我食错咩药瞭.突然发奋瞭...

然后...係发奋一下之后发觉.其实真係几简单下...(- -我知道会有人想打我...但无办法...依个係事实...)


话说.我越嚟越发觉依个世界真係联系性几强的.

翻学嘅五日.每日我都会有个问题:"点解今日条街度咁多人着同某桦同学一样色嘅衫瞭...?"

 

好吧.你哋唔需要係电脑或者手机前话:"噢.你依个叔控."

我一直都承认de.我係叔控~

但係你哋谂下哦.如果唔係我叔控...

你哋地理作业无得交嘅时候搵边个嘅嚟抄.

复习嘅时候问边个.

边个会无聊到帮你做埋功课.对不对~

所以.叔控係有好处的.

而我正係发展紧冷门学业.你哋应该感谢我~


其实呢...本来我想将依篇嘢写得风趣一D嘅...

但係无办法...我头痛紧...风趣唔起身...

所以我依家要休息下我个脑瞭...

因为已经越嚟越痛瞭...

  评论这张
 
阅读(30)| 评论(12)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018