注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

5.28·叔控记  

2009-05-28 19:31:59|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

话说.今日结果都只係唱咗3个钟.

无办法~今日係端午节.个个都要归家食饭.又唔可以11点直落5点~

算吧~总有机会的.


我今日先发现.我麦霸唔在于我点嘅歌多或者个mic係我手度耐.

而係在于只要我攞起mic.无人唱得大声过我...(男仔另计...女仔基本上无...)

哈哈~天生有优势唱到男女声~我都无办法噶~

其实咁几好係咪~就算全女班出去.我都可以百搭唱唱情歌嘛~


再讲讲依个叔控嘅问题...

你哋四只嘢...讲到我根本插唔到嘴...

其实我想讲...大叔嘅美感唔係在于佢哋嘅肚腩.而係在于佢係大叔都无肚腩...(某名李姓中国籍男子除外.依个唔算墙...)更加唔洗讲地中海瞭...哪里可能有...话说...我家孙楠对脚俾你哋四只嘢任何一只都要细...So...依个先係美感所在.

叔控很差咩?

上星期嘅星星同学会.苏民峰话:"中年小生有20年财运行."大叔早几年就复辟瞭~

叔控係少而唔係怪胎...你哋可以正太控我就唔可以叔控咩~

另外吖.叔控可以练文吖.难不成我要学Yao写H文你哋先甘心放过我?!

如果係的话~咁某蚊.以后我D连载唔洗俾你睇瞭~

咔咔~


话说.我发觉最近我威逼利诱嘅功力增加瞭不少.

你班人...臭Yao除外.个个攞住我份笔记.一个问我要笔记.居然一齐话我叔控?!

哼.太过分了.!

下次个个都唔俾.我自己keep住好瞭~

 

今次依篇有point瞭~point在于叔控~O(∩_∩)O

  评论这张
 
阅读(54)| 评论(16)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018