注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

6.15·呼~辞职不成...  

2009-06-15 20:24:07|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

今日对我嚟讲...算係发生好多好多事...

大脑嘅不停运作.搞到我依家好眼训- -

 

话说.上星期六果篇1000字有多嘅检讨&说明&道歉.

我真係当乜都还翻晒俾ZX瞭.(其实我觉得佢欠我仲多...)

我甚至写埋我想辞职瞭.

 

点知...

今日中午佢捉我去倾计嘅时候话:”我从来没有想过要找人代替你这个位置,因为我相信你可以信任.”瞬间将我个幻想打碎瞭...即係我要一直做落去瞭...天...(换手镯ing...)

后嚟仲有一大段说教的东西...忽略...

另...ZX话.对我嘅第一印象係:正气.有正义感.敢作敢当.一定能管好纪律.

中间两个我唔否认.但係一前一后我唔太承认...

Sometimes我係做得几好嘅...我唔讲嘢嘅时候...但係依个”正义感”背后我包庇唔少人的...我从来就公私不分外+感情用事的...

不过算吧...

既然佢咁想我做...咁无办法...继续做落去吧...

话说...冬瓜佢哋四个本来想去请罪的.

我心谂:我中午都几乎揽晒上身瞭.佢哋去做乜- -

不过...后嚟又听到话...ZX会逐个逐个搵佢哋倾...

呐呐呐...今次倾完有效果都话喈.无嘅话.我咪白企半个钟?!(再次换手镯...)


题外话:

新墙嘅图好有爱.估计几日后手机墙纸会换画瞭...

 

话说...去李桦度”强抢”17张卷.即係...佢仲差我9张...得闲再攞...不得不汗一下...某人的桌面那叫一个混乱...(换手镯...)

唉...无时间掟去文科度...唯有做多D题以达到依个睇书复习嘅目的...依个方法对我嚟讲都仲係几有效的...其实各位可以试下.李桦唔会食人.D卷都唔会食人的.攞几张唔洗S的...(p.s:唔担保有效噶...)

 


我上文嘅依个三处”换手镯”嘅位其实係写嚟提醒自己写完依篇嘢之后要换的...

但係...为求达到我懒嘅目的...

我决定抱怨多一次.咁就唔洗换瞭~

 

臭安.干嘛买本这样的东西引诱我开始不抱怨的行动!

而且还要只有我开始.你只家伙却看得很开心!!!靠!!!

  评论这张
 
阅读(33)| 评论(13)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018