注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

8.30·.....  

2009-08-30 17:46:57|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

突如其来的消息..居然听日就开学瞭...

我唔想咁早呢...虽然话就算按原定计划翻9.1我都係唔多想..(其实根本唔想翻喇...= =)

翻到去就日日见住一堆屎忽鬼..依个还好...最重要嘅係我放假中途先抽起条根煲剧做签.但係依家电脑仲有一大堆图呢...翻学就无咁多时间搞图瞭..仲要刚好我爬墙爬得异常兴奋= =...

唉..反正就惨啦...

回顾下放假.除咗训教就係玩电脑.打机都少..(被某人思想严重影响到瞭.打机不如玩真的.= =) 

记忆所及都只係出过两次街.一次係某蚊生日会.另一次就係去买嘢.

前者.经历十分离奇曲折.甚至令我无名火起嘅一大段事.唔想提瞭.真TMD...

后者.同阿妈去行街永远买到嘢的~(前提係佢叫我去= =)

一件衫一对鞋.仲有书包~算係咁瞭.原来江南新地都有平嘢卖嘅.

讲起衫..我就真係confuse我究竟係咪同个天有咩contract喇.何解我身边怪事特别多= =甚至连件衫都有特异功能咁...

衫吖衫.上次着你就发现个大秘密.今次着你就...好难唔令我怀疑噶啵...算..下次紧要关头先着你!

然后..唯一无做嘅事就係功课瞭= =

功课这东西..做不做一样嘛..咁多..做咗都唔记得啦...我宁愿补瞭.反正效果一样.

不过呢.仲係有D可以做得又快又好嘅..例如地理~(其实就係得地理可以= =)一个半钟左右就搞掂晒瞭~

哈~

不过话说.点解我话做后援之后反而无人问我瞭~好吧.你哋都觉得我上课唔听课就唔识?咁就唔好搵我吧~话就话一齐死喈.即管放长双眼睇下点~虽然我就真係无乜天分学地理.不过还好.我D勤力都补得上嘅.虽则我十年都唔勤力一次.但係一旦勤力.效果仲係可以好好嘅~

蚊~我哋一齐去中大!!


流水账完瞭.收拾心情准备翻学吧.

首要任务.带架车去打气换seat先= =

  评论这张
 
阅读(37)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018