注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

8.3·Beginning  

2009-08-03 20:02:32|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

其实..对我而言..依个係一个非常唔好嘅开始.

直至今日朝早.我起身.我仲觉得.我琴日发咗一场梦..

我对琴日发生过咩事根本无现实嘅印象.但係我知道我翻唔到去.

今日係8月3号瞭.

我只能咁提醒自己.


再见到好多熟悉嘅老师..但係已经唔同瞭..

Benben今日仲问我:"点啊.有无催其他老师签名啊?"

我话听日先开始检查呢.跟住佢话:"唉.突然无人催真係好唔惯tim."

拜托.不要再扰动我的情绪了..我已经因为两条石沉大海嘅短信而觉得好辛苦瞭.


今日突然有种俾人欺骗咗.很不良好嘅感觉.

俾人利用咗嘅感觉.

我终于理解到我栋墙嘅话...

"当你意识到你自己之前一直都係错嘅.而且根本唔可以翻转头嘅时候.你个心会好痛.好难受."

我心痛.我难受.我想哭.但又没有理由去哭.眼泪流不出来.好像回流一样.涌到心里.心里满满当当的痛苦.

其实这件事对我真的没有什么影响.纯粹是他人的问题.我又不是对其用了真情.我实在不知道我到底在痛什么.难道就仅仅是因为被骗了?

也或许我真的被骗得太彻底.也或许我的那份信任真的被利用了.


睇瞭一下墙主持嘅果一期《霎时感动》.更加不是滋味.

这段时间真的发生太多事了..


Only time will understanding how great love is.


The truth always look like blood, but you just can't avoid.

  评论这张
 
阅读(32)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018