注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

10.23·校運會。Final Beat  

2009-10-23 22:38:25|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

哇.我真係勁到爆吖.我扮瘸扮到連D老師都信我.然後最後一刻又跳出嚟扮偉大帶傷上陣.結果幫我哋班接力賽跑到小組第二窩.你話我係咪勁吖.我扮到膝頭真係腫咗窩.無錯啦.我一定係自殘打到膝頭腫咗.

以上.就係某群乜都無做過.但係對校運會意見不斷嘅人對我嘅諗法.

不過我唔care.因為我知道有一大班好朋友信我.仲有一班好老師信我.而你哋.的確無信錯.況且你哋都知道.我係D咩人.

搶功扮偉大洗乜扮傷吖.就我以前連你果份都攬埋嚟做我就已經夠偉大啦.D功勞你攞曬.我都無出過聲.

不過無所謂吖.我今次不戰而勝瞭.但係講真.老蚊話齋.要比乜佢都係輸.

比工作能力.我唔知超你幾班.

比演技.真唔好意思.我哋個個都可以去考TVB的.

比人緣.我哋有老尤同師奶.

比武力.我哋有老yao.老yao太好打?唔好意思.我都跆拳道高綠帶.

唔講內涵.外在喇.

比樣.有兩個coser.再唔係..叫陳偉戴頂假髮.平胸公主都贏你9條街.分分鐘可以同你爭T.

比身材.老yao縮水都贏你啦.仲有我呢.何況我巧妙咁無咗14斤肚腩&大腿肉.

比性感.我同老yao變身起嚟保證你唔認得.

仲有咩比?你輸曬啦同學.


唔講佢.

話說.年年整親都唔係壞事.識得多老師更加係好事.我今日係主席臺影到好多出場式呢.好正吖.有D可惜嘅係影唔到12班嘅.唔怕唔怕.我幫你哋問大叔攞相.

而且吖.當時嘅情景我會記一世吖.兩隻獅好醒目好有活力.聽yao講你哋練得好辛苦.sunny又跟唔到節奏練到今日咁.得吖!你哋好掂.好團結!

至於老關嘅肌肉.莫講話你哋將佢哋升級為班草.就我企果個位.前後兩排女老師都俾佢引S喇.


至於我哋班嘅.終於團結咗一次.(排除個別人.或者話.果D唔係人.)效果很好.D老師有贊你哋噶.唔係氹你哋.係我聽到噶.而且班男仔為出場式增添唔少笑聲.

&.陳偉嘅功勞都唔少.都叫你唔好嚇D鴿噶啦.人哋專搵你報仇喇.哈.


老yao領頭嘅跆拳道社都好正.僅指老yao.後面D小朋友唔夠力.失咗勢.雖然出咗D意外.不過最終都解決咗.事實證明.老天爺偏愛我哋依種做好事笨小孩.


可能個個都諗住今年最後一擊.結果個個班嘅人都爆發瞭.D分數咬得好緊.多咗頗多上年唔見名.今年成績好好嘅人.16班果D努力咗嘅人.就算無名次都唔洗灰心吖.因為你哋努力過.至少無棄賽.我覺得已經係最大嘅勇氣.就算明知輸都要頂硬上.咁先係真英雄.

男子組吖.聽日要加油!我哋都超越到12班.你哋可以超越自己噶.雖然霸位話我哋好似入咗個死亡之組.做咗小魚腩.不過我都會為你哋打氣噶.加油加油加油!


插花:大叔徹底只記得我叫莫豐了.而且非常鍾意咁叫我.不過算瞭..係我自己叫佢記得我係風的= =.況且.佢都有別稱嘛.哼.大叔大叔大叔.!

我今日大膽到係主席臺衝口而出就咁叫佢瞭..果時書記同金櫻都係度.我都係同佢傾完計先記得...寒|||

 

End

第一天總結完畢.

 

  评论这张
 
阅读(85)| 评论(6)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018