注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

12.20·Confused.  

2010-12-20 01:52:51|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

不知不觉,大学嘅第一个学期就快过去了...

有咩得着呢?好似...冇乜.

 

见到大家Q签话,爱上……爱上……唔係人,係佢哋加入嘅部门,我又爱上咩呢...我都唔知.之前有过嘅,好似都放开了,但係颇耐之前放开咗嘅,依家好似又翻转头了,究竟我又係咪放低咗...

每次去到需要总结嘅关头,就会开始迷茫,因为实在连自己都唔知自己谂紧乜,做过乜,有好多嘢,谂翻转头,好似同当初嘅太唔同,唔同到,连当初係点谂个,都唔记得,更加分唔出,当初嘅价值观,同依家,仲係咪一样.

 

重温毕打,殷赏话,「就算之前曾经以为有过咩,都只係美丽嘅误会喈.」

痛到最底,通常就会谂到依句话吧,否定过去,可能咁样做,会令自己好脱身啲吧...但最近,我反而谂起,好多过去,一啲...不为人知嘅回忆.只係,咁样对我,对成件事,係咪好事呢?

 

连续三日昼夜颠倒,好似过得好逍遥,睇下天晴,重温下毕打,花痴下黎生...

但其实,我自己都唔知自己做紧乜...

总之...一个字,迷.

希望新嘅一年可以清醒啲啦.

 

End.

  评论这张
 
阅读(56)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018