注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

12.3·呃……  

2010-12-03 17:53:11|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 

最近好似大家都好忙,忙到都冇人寫blog了...(VO:明明就係你自己懶冇寫,唔好拖埋人哋落水!!!)

 

嗯...確實係因為我懶而已,本來以為辯論賽之後可以得閒一啲了,結果唔係,更慘嘅在於,根本唔知自己仲忙緊咩...忙到每晚翻到宿舍冇耐就要關燈...而咁嘅狀況下都唔知道自己for what嘅,我諗最好,最正當嘅解釋係,我又開始扮忙了.

但係,今次做咩要扮忙...感覺最近過得很好啊,冇嘢需要淡忘,冇嘢需要掩蓋...定係自己做緊戲,潛意識中有?

唔知了...希望心情快啲好翻,自己快啲正常翻吧...

 

最近忙得最有意義自己又最清楚嘅一件事應該係噚日嘅心理運動會了~真係好好玩,雖然連續兩晚喺足球場吹風吹到打冷震...不過最後出嚟嘅結果很好~數碼系果然係一群團結嘅人~~~

本來仲未同自己組嘅人磨合到,應該話都未有時間磨合...不過唔知點解,一開始玩遊戲嘅時候,大家就好似突然變成識咗好耐咁...會商量戰略,會有默契,會一齊跑去唔同嘅攤位,盡全力玩遊戲攞印花,嗰個過程嘅感覺,真係好令人enjoy,起碼令我enjoy.

雖然知道,噚日過後,可能大家會相忘于江湖,可能變翻陌路人(軍訓之後就試過一次...),in any case,玩得開心就好了吧...雖然真係極度唔鍾意相忘于江湖嘅感覺...

 

嗯,7號嘅躲避球都要去~好似好耐冇玩過依個遊戲了~DR2~我哋要加油啊~~~

  评论这张
 
阅读(53)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018