注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夏洛妖风

写手歌狂追星叔控恋手写喜欢纸质书典型O型巨蟹狮子座的 - 妖风。

 
 
 

日志

 
 

10.26·重新定位,重新开始  

2010-10-26 10:05:46|  分类: 心情日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

好不容易,终于..等到了..

虽然,某个方面睇,唔係好消息...只係某个方面嚟睇,多少有啲积极作用吧...我谂我之后会好积极投入各个社团嘅工作,总要有啲寄托先可以将一啲嘢洗刷得更快.

唉..早知道前晚就唔咁早落Q..咁就唔会致于一早起身牙未刷面未洗就睇啲...疑似可以代替洗面功效嘅嘢..只係结果佢都係冇起到咁嘅作用,可能係因为早就已经做好准备了吧...

短短几百字,睇到..唔知咩感觉,心痛写嗰个多过自己,或者係写嘢太多嘅职业病?我谂我明白嗰种係咩感觉...然后,开始明白其他一切,混乱咗一朝嘅大脑终于开始清醒过嚟,再然后,做好决定了.

 

重新定位,重新开始.

冇任何事发生过.

 

我唔钟意相忘于江湖,从来都唔钟意.

唔想相忘,只能从头再来.

嗯...

 

End.

  评论这张
 
阅读(70)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018